De domein naam

gley.nl

Is te koop!

Domein nu kopen:

 1,995.00

1 in stock

Een bod doen:

Met ons zit je goed

Programma voor kopersbescherming

Als je een domeinnaam aanschaft via 0ne.nl, word je automatisch gedekt door ons Programma voor kopersbescherming. Ons unieke en zorgvuldig ontworpen proces voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt als beste beoordeeld door de markt.

Snelle en makkelijke overdracht

98% van alle transacties voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt binnen 24 uur voltooid. De verkoper draagt het domein eerst aan ons over en vervolgens sturen wij je speciaal voor jou opgestelde verhuisinstructies. 

Betalingen zonder gedoe

Betaal via bankoverschrijving en krijg 1% korting of gebruik een van de populairste betalingsmogelijkheden van onze betalingsverwerker, iDeal. iDeal is het betalingsplatform bij uitstek voor toonaangevende techbedrijven zoals Uber en Amazon.

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt het proces voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen?

Het maakt niet uit wat voor soort domeinnaam je wilt kopen, leasen of huren, wij zorgen ervoor dat de transactie eenvoudig en veilig verloopt. Zo werkt het:

Stap 1: jij koopt, huurt of leaset de domeinnaam

De beschikbare aankoopmogelijkheden die de verkoper heeft ingesteld voor de domeinnaam, vind je aan de bovenkant van deze pagina.

Stap 2: Wij leveren het domein

Onze overdrachts specialisten sturen je speciaal voor jou opgestelde overdracht instructies inclusief een verhuiscode, en helpen je bij het proces voor het verkrijgen van de domeinnaam. Gemiddeld is de domeinnaam binnen 24 uur helemaal van jou.

We ondersteunen de volgende betalingsmogelijkheden: bankoverschrijving, Visa, MasterCard, iDeal, ApplePay, GooglePay, MisterCash, Sofort, Paypal.

Nee, onze service voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen is gratis voor wie een domeinnaam wil kopen. Het enige wat je betaald bij ons is de prijs die je ziet.

Ja dit kan bij ons, mocht de optie van een bod doen er niet bij staan. Kan je ons altijd bereiken en een bod doen op een van onze domeinen.

Heb je een vraag?