De domein naam

zxi.nl

Is te koop!

Koop dit domein

 4,950.00

Met ons zit je goed

Programma voor kopersbescherming

Als je een domeinnaam aanschaft via 0ne.nl, word je automatisch gedekt door ons Programma voor kopersbescherming. Ons unieke en zorgvuldig ontworpen proces voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt als beste beoordeeld door de markt.

Snelle en makkelijke overdracht

98% van alle transacties voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen wordt binnen 24 uur voltooid. De verkoper draagt het domein eerst aan ons over en vervolgens sturen wij je speciaal voor jou opgestelde verhuisinstructies. Hulp nodig? Onze specialisten voor de overdracht van domeinnamen helpen je gratis verder.

Betalingen zonder gedoe

Betaal via bankoverschrijving en krijg 1% korting of gebruik een van de populairste betalingsmogelijkheden van onze betalingsverwerker, iDeal. iDeal is het betalingsplatform bij uitstek voor toonaangevende techbedrijven zoals Uber en Amazon.

Deze vragen krijgen we vaak

Hoe werkt het proces voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen?

Het maakt niet uit wat voor soort domeinnaam je wilt kopen, leasen of huren, wij zorgen ervoor dat de transactie eenvoudig en veilig verloopt. Zo werkt het:

Stap 1: jij koopt, huurt of leaset de domeinnaam

De beschikbare aankoopmogelijkheden die de verkoper heeft ingesteld voor de domeinnaam, vind je aan de rechterkant van deze pagina.

Stap 2: we faciliteren de overdracht tussen de verkoper en jou.

Onze overdrachtsspecialisten sturen je speciaal voor jou opgestelde overdrachtsinstructies en helpen je bij het proces voor het verkrijgen van de domeinnaam. Gemiddeld is de domeinnaam binnen 24 uur helemaal van jou.

Stap 3: nu je de domeinnaam officieel in handen hebt, betalen we de verkoper.

En dat is het! Tenzij je onze hulp nodig hebt. Ons overdrachtsteam staat na de overdracht gratis voor je klaar.

We ondersteunen de volgende betalingsmogelijkheden: bankoverschrijving, Visa, MasterCard, iDeal, ApplePay, GooglePay, MisterCash, Sofort, Paypal.

Nee, onze service voor de eigendomsoverdracht van domeinnamen is gratis voor wie een domeinnaam wil kopen. Het enige wat je betaald bij ons is de prijs die je ziet.

Ja dit kan bij ons, mocht de optie van een bod doen er niet bij staan. Kan je ons altijd bereiken en een bod doen op een van onze domeinen.

Still, Have A Question?